trafficnews.bgГласувах за Пловдив.  Такъв какъвто го знам от моето детство

...
trafficnews.bgГласувах за Пловдив.  Такъв какъвто го знам от моето детство
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Само от вчера има 200 сигнала за нарушения

trafficnews.bg

„ Гласувах за Пловдив.  Такъв какъвто го знам от моето детство и подобен какъвто искам да бъде в този момент. Пловдив не се разказва с прилагателни. Гласувам, тъй като имам вяра в Пловдив и считам, че това е град, който заслужава. Той има голям капацитет и жители, които заслужават да живеят по-добре “, това разяснява основният прокурор Сотир Цацаров, откакто упражни правото си на глас в учебно заведение под тепетата.

Обвинител № в страната разяснява и нарушаванията досега.

„ Образувани са 95 досъдебни производства от тях 17 за бързи. Привлечени в качеството си на обвинени 23 лица. Прекратени са 7 досъдебни производства. Внесени са досега в съд 7 наказателни производства. Преписките по инспекции са 1317, от тях отводи  са 1046. 56 са пратени към изборните комисии и 217 остават за работа “, съобщи Цацаров.

Т.е. в случай че го съпоставим с предходната седмица – за една седмица досъдебните производства са нарастнали с 38, а обвинените лица са с 13 повече. 630 бяха преписките по сигнали, като единствено от вчерашния ден са нарастнали с 200.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР